Enkel nettbutikk

Nettbutikken vår er helt ny og vi ønsker å høste erfaringer og bygge opp kompetanse og funksjoner som bedrifter som din trenger. Derfor tilbyr vi den helt gratis til deg og vi lover å gjøre det vi kan for at forretningen din skal blomstre!
 

Opprett butikken med en gang her.

Hvorfor velge oss?

 • 1

  Sentralt driftet i nettskyen i Norge

  Dette gir optimal ytelse fordi det er kort vei til knutepunkt for Internett i Norge og ikke minst sikkerhet ved hosting innenlands. Vi tar daglige backuper både lokalt og eksternt.

 • 2

  Oppgraderingsvennlig

  Når vi legger til nye funksjoner eller retter feil, så skjer dette mot et sentralt kodelager. Dine tilpassninger blir med hele veien, du betaler aldri for oppgraderinger.

 • 3

  Enkelt

  Fokuset blir på produkter og brukervennlighet (the practice of simplicity). Ikke «glossy» amerikansk design og unødvendige funksjoner som bare ser fine ut de første 5 minuttene.

 • 4

  Utviklet i sin helhet i Norge

  Og for norske forhold. Kraftig styring av butikken via et kontrollpanel. Er det funksjoner du savner, så har vi lite byråkrati og utvikler dette gratis om vi ser at mange andre har nytte av det også.

 • 5

  Langsiktighet

  Vi er her, også i morgen! Firmaet bak MinButikk har drevet med drift av servere i 15 år. Vi er ikke her for kortsiktig profitt og er helt avhengig av gode tilbakemeldinger.

Innhold