Hvorfor minbutikk?

Publisert 03-07-2020

Med vår butikkløsning kommer du raskt i gang med butikken og kan starte legge inn produkter på minutter. Alt av betaling skjer via din valgte betalingsleverandør, for eksempel PayPal eller Stripe.

Butikken leveres med en standard mal som er ganske fargenøytral og hvor logoen og produktene dine kommer i fokus. For mange kan dette være godt nok for en enkel butikk.

Skulle du ønske å endre totalt på designet, så er det fritt frem for å gjøre dette gjennom vårt malsystem.

Skulle du ha problem med å laste opp logo, kontakt oss for bistand.

Hvem er MinButikk-nettbutikk egnet for?

Store og små nettbutikker som har fokus på sine produkter og som ønsker komme i gang med salg i dag. Enkel og greit nettbutikk som får jobben gjort uten at du må inn hundre steder å justere før du er i gang.

Butikken har også malsystem som gjør at det kun er fantasien og egen kunnskap om webdesign som setter grenser om man er litt mer vant.

Butikken har eget kundeområdet hvor de kan se gamle ordre.

Hvem er nettbutikken ikke egnet for?

I stedet for å prøve være alt for alle, så har vi landet på en grunnplattform av funksjoner som virker for de som har nettbutikk for å selge produkter med få varianter og fra bedrift til kunde.

Programmet støtter 5 varianter, dette er er altså tilleggsopsjoner man kan ha på sine produkt. For eksempel kan du ha et pristillegg avhengig av farge eller størrelse og dette vises som en nedtrekksmeny. Så kan du ha fire andre elementer enn farge i tillegg. Har du behov for mer enn dette og kanskje variere mye varianter per produkt og full lagerstyring basert på farge, så er MinButikk ikke for deg.

Slik ser en variant ut – i dette tilfelle går det på størrelser.

Har du forskjellig priser basert på dagsform, kundegruppe, leverandør, rabatter og kuponger, så er heller ikke dette noe vi støtter per i dag. Igjen – enkel nettbutikk med basisfunksjonalitet og fokus på brukervennlig/oversiktlig butikk det er lett å handle fra.