Vilkår

 

Ved å ta i bruk vår nettbutikk, så godkjenner du også våre vilkår for bruk.

MinButikk.no og butikksystemet driftes av Webspesialisten AS. Når vi omtaler MinButikk videre i avtalen, så er dette vårt produktnavn/merkenavn utad. De samme plikter, ansvar og fraskrivelser vil uansett gjelde selskapet og er å anse som en og samme enhet.

 

MinButikk.no tar jevnlig backup og drifter butikken i Norge og på norske servere. Alle servere er overvåket med hensyn på ytelse og driftsmiljø. I utgangspunktet skal MinButikk sine butikker være oppe 24 timer i døgnet.

 

Vi fraskriver oss likevel ansvar for tap av omsetning, omdømme eller andre tap som følge av bruk av vår nettbutikk/butikkløsning – enten disse oppstår direkte eller indirekte. Uansett vil en erstatning være oppad begrenset til en månedsleie av nettbutikk og dette kan være aktuelt i særlig tilfeller. Dette vil bli gitt etter en vurdering gjort av MinButikk og etter hvor alvorlig feilen er.

 

Kunden plikter å varsle om svakheter han eller hun oppdager så snart som mulig. Gjøres ikke dette, forbeholder MinButikk seg retten til å si opp nettbutikken. Samme konsekvens kan bli dersom butikken bruker såpass mye ressurser at det går ut over drift av egen eller andres butikker.

 

Dersom kunde ikke logger inn på 3 uker, så kan det bli aktuelt å slette kontoen. Vi vil først ta kontakt via e-postadressen angitt ved bestilling. Hvis det ikke kommer svar her, så kan det resultere i at kontoen blir slettet.

 

Vilkår 1.0 for bruk av MinButikk oppdatert 29.06.2020 14:08

Innhold